Josefine Forsberg

Vila i frid ♥

image

Hallegoooudis! Det är det uttrycket jag först kopplar till dig mormor :)
Varje gång vi hälsade på hoppade vi på dig och möttes av ett brett smile och de ordet som bara kan användas av dig..

image

En underbar människa.. som fått en underbar dotter.. som blivit min mamma.. som jag verkligen ÄLSKAR!

Jag vill och tänker minnas de fina stunderna med er.
Alla påsklov ni ansträngt er och ritat fräknar på oss kusiner.. alla gånger vi åkt ut på havet och fiskat med morfar.. alla gånger vi lutat oss mot vinden på Flowet.. ni har gjort min uppväxt till den bästa möjliga och det är jag evigt tacksam över!

Nu har ni varandra…igen ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!