Josefine Forsberg

After workout feeling ♥

Känslan just nu… känslan av att ha avklarat ett ELIIIIT pass.. du vet när man kör så hårt att dina känslor inte hinner med i kroppens tempo.. så när du är klar släpper du på allt och bara ramlar ihop och återhämtar dig med gott samvete.. där befinner jag mig just nu. De är NJUTNING för mig :)

Jag har fått ett nytt schema framtill Sydafrika om två veckor.
Jag hat-älskar min envishet på gymmet. Kopplar bort allt och kör tills ögonen blir våta och kroppen slänger in vita flaggan.. kanske låter groteskt men jag älskar att köra slut på mig själv.. för känslan efteråt är sååå oslagbar.

wpid-oi000036-1

Yeeeeessss tränat klart, sol ute, lördag och sista CHEEEATDAY-en innan resan! (Ta dock aldrig den där smaken på Ben.. finns så mkt bättre) :*

Ha en bra dag allihopa ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!