Josefine Forsberg

Sunshine☀

wpid-img_20140324_170552

wpid-oi000064

Hej alla glada!!☀

Kan inte få nog av min nya kamera från Olympus. Den tar så ÄRLIGA bilder. Inte ofta man kan fånga ögonblick lika bra på bild som i verkligheten.. men de tycker jag att jag lyckas med nu!! :)

Så varsågod.. Där satt jag tillsammans med mina nära och kära hemma i Nyköping och chillade.. från att solen gick upp till att solen gick ner. Hur najs?! Inglasad balkong så här års kan vara den bästa investeringen någonsin.

Allt som förmedlar sommarkänslor går hem hos mig just nu. Bara en sån sak som att bära solglasögon igen? De är verkligen ett steg i rätt riktning känner jag. Vet att Campadre kommer sälja ut Rayban till grymma priser redan från imorgon.. så håll utkik där om du vill fynda —–> CAMPADRE
De kommer jag göra :)

Nu ska jag ta mitt pick och pack, och röra mig mot gymmet för ett riktigt Strongaslife-pass tillsammans med Corradino! :)

..och för min skull! Kan inte alla se till att göra en god gärning idag? Håll upp dörren, hälsa, le och sprid glädje! :)

Kramar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!