Josefine Forsberg

CASALL LOVER ♥

image

image

My outfit screaming CASALL and I love it!

Bortsett från att jag tycker Casall har riktigt snygga kläder, så är de även sjukt stabila och tighta vilket jag älskar!
Sedan blir man alltid lika glad när man får syn på att det är jag som klär etiketterna ;D Det var ett jobb jag gjorde förra sommaren och de lever kvar än, hur gött är inte det?!

Casall Sportbh —> HÄR
Casall Tights —> HÄR

Sedan vill jag även passa på att dela med mig utav min morgondos av vitaminer och mineraler!

C-vitaminen och Omega 3 hittar du på —> Self Omninutrition

Sedan äter jag även en daglig dos av B-vitamin och D-vitamin som jag köper på små hälsobutiker. Tycker de känns som att man hittar de mest naturliga produkterna på hälsobutiker.

C-vitamin behövs för att bygga upp kroppens brosk- & benvävnad, och underlättar även upptaget av järn som finns i maten vi äter :)
Om man vill nå C-vitamin i naturlig väg kan du alltid välja alternativ såsom apelsin, paprika eller broccoli!
Jag personligen äter inte särskilt mycket frukt med tanke på mängden fruktos, men för er som undrar så är inte apelsin särskilt farligt. Bästa frukterna skulle jag säga är aprikos och ananas. Helst direkt efter träning!

D-vitamin behövs dels för att stärka skelettet, håret och ge bättre hy, men också för att minska risken för sjukdomar såsom hjärt- & kärlsjukdomar, karies mm..
Särskilt viktigt med D-vitamin under vinterhalvåret när Sverige är snåla med sol till oss. Jag brukar köpa dubbelt så starka tabletter D-10 000 (De du kan se på bilden) Annars räcker D-5000 gott och väl :) Vi brukar dessutom vara ganska duktiga på att resa här också så då får man mycket D-vitamin gratis!
Om man vill nå D-vitamin i naturlig väg så ät mycket fet fisk och ägg! :)

Spirulina är en naturligt framodlad alg som är rik på massor med näringsämnen, såsom mineraler, järn, kalcium och mycket mer. De är nästan som att slänga i sig en stor skål med ekologiska grönsaker! Grymt bra för immunförsvaret och de sägs även att Spirulina har canserskyddnade effekter. Jag tar tre tabletter på morgonen och tre tabletter innan läggdags tillsammans med ZMA!

Har fått önskemål om mer kostrådgivning här på bloggen så självklart ser jag till att ge er det. Är det något annat ni vill se mer utav så hojta bara! All respons uppskattas :)

With love / Josefine

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ser att du använder Olympus, sjukt bra bilder! Vilken modell är de på kameran?

  Maya 2014-05-15 07:41:59
  Svara
  • Svar på Mayas kommentar.

   Tack vad glad jag blir! Ja jag är väldigt nöjd med kameran. Det är en OLYMPUS PEN Lite E-PL5 :) Kram

   Josefine Forsberg 2014-05-15 13:01:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!