Josefine Forsberg

CASALL ♥

image

image

Vad tycker ni om mitt nya tränings-set från CASALL? :)

Älskar träningskläder som ger extra kompression. Sålänge man bara behöver sätta på sig de en gång vill säga ;D Inte lika kul dagarna man står på Sportamore och ska slita av & på sådana galet tighta kläder i timmar. Haha jag brukar se det som ett träningspass och då funkar de galant!

Jag är ingen rosa tjej (som jag tidigare nämnde i Nyheter24 intervjun) men träningskläder kan aldrig bli för färgglatt enligt mig.
Jag får en fräsch, glad och pigg feeling av färgstarka träningskläder!

Jag måste upplysa er om att även modellyrket kan vara kämpigt ibland. Jag älskar verkligen att fotas, så jag är inte den som står och klagar men jag vill bara att alla där ute som tror vi modeller bara glider på ett bananskal hela dagarna har fått fel uppfattning. Vi kämpar på tidiga morgonar, lite kläder i kalla miljöer, ibland ganska mycket väntetid och mycket annat som inte syns rent utåt. Jag tror många missar att de faktiskt finns sådana sidor av modellyrket också.

Förra veckan började jag tex. En plåtning 05.00 på morgonen och då gick larmet kl. 03.50! Åtta timmars fotografering med tunna träningskläder ute i 3 grader.. De är tufft kan jag lova!

Trots alla tuffa stunder står jag fortfarande fast vid att mitt jobb är de bästa tänkbara för MIG.
Jag har kämpat hårt för att hamna där jag är idag och de är jag så otroligt glad över. Jag har tagit risker, gjort mycket gratisjobb och verkligen tagit ett trappsteg i taget för att nå dit jag faktiskt är idag.

Jag är en person som har svårt att lyfta fram de bra jag har gjort. Det är så lätt att se framåt hela tiden, vad som ska göras, vad man missat och vad man måste förbättra.
Jag är väldigt inne i tävlingen med mig själv. Hela tiden sätta nya krav, nya mål och jag tycker de är otroligt viktigt att jag hela tiden utvecklas. De är utvecklingen som motiverar mig och får mig att fortsätta kämpa i den riktining jag valt att gå.

När jag får höra att jag gjort ett bra jobb, eller lyckats extra bra med någonting blir jag oftast ganska snopen och väldigt väääldigt glad. De är personer i min omgivning som får mig att stanna upp och uppskatta de man åstadkommit. De är ni som får mig att känna stolthet, och de är en sjukt härlig känsla!

Jag vill verkligen att ni ska veta att jag tar åt mig av alla åsikter, kommentarer och tips ni ger mig. De är uppskattning på hög nivå kan jag lova.

Så ha en fin kväll och ta hand om er! ♥

Glöm inte bort Casall eventet!
för om det är någonstans man ska fynda är det här!! PUNKT SLUT. 

O.S.A kan ni göra på FB-eventet —> HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du verkar vara en fantastiskt fin tjej, jordnära och ödmjuk trots att du är så utomjordiskt vacker. Kan tänka mig att modellandet är jävligt slitigt. Var med i en musikvideo en gång som det var låång väntan mellan tagningar, var dessutom svinvarmt. Det var en gång och du står ut med sådant i vardagen. Beundransvärt! Du är en riktig inspirationskälla!

  Isabelle 2014-06-02 22:22:58 http://nojesmix.com/isabelle
  Svara
 • Jag kan verkligen tänka mig att folk tror så, eftersom det är de enda man ser på sociala medier!
  Du är min största inspo, fortsätt gör de du älskar! De lyser igenom att du brinner för vad du gör. Den livsglädjen sprids, så keep it up girl! <3

  Katta A 2014-05-16 18:33:28
  Svara
  • Svar på Katta As kommentar.

   Så är det egentligen med allt. Ingen postar en status när man mår som sämst.. eller när man befinner sig på en plats som kanske inte är intressant. Sociala medier har idag kommit till den nivån där de ska skrytas och på något sätt bevisas hur ”bra man har det”. Samma sak när de gäller modellandet, därför jag vill upplysa och få folk att förstå att de kan vara kämpigt även för oss modeller!! :) Tack för dina ord!! Glädje ger MER glädje ♡

   Josefine Forsberg 2014-05-16 18:37:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!