Josefine Forsberg

Jonas träningsmat ★

image

Well.. hello there :)

Ni vet när man känner att man gått in i en riktigt bra period, då saker och ting bara vill en väl. Där befinner jag mig just nu. Jag njuter av dagarna. Vaknar med ett leende och lägger mig med ett leende :) I vanliga fall skulle jag vart butter nu för att jag har ont i halsen och inte kan träna.. men mina problem känns så små att jag istället blir ännu mer peppad till att sköta kosten ännu bättre!

Jag konstaterade just att jag utvecklat en sida hos mig som underlättar de tillfällen då man blir sjuk eller får förhinder till träningen.

De är den här ALLT-ELLER-INGET  principen. Jag har verkligen varit NUMBER ONE av de beteendet när det kommer till kost och träning.

Jag är extremt noggrann och ser alltid till att sköta mig felfritt i vardagarna.
När jag sedan av ofrivilliga skäl inte har möjlighet att sköta de ena har jag skitit totalt i de andra. De kan inte bli mer fel än vad de låter. När man inte tränar är de extra viktigt att äta bra, och de är precis vad jag gör just nu! Känner ingen stress utan ser snarare att de ena RÄDDAR de andra. Istället för att de skulle UTESLUTA.

För några veckor sedan deltag jag i en tävling på Restaurang Jonas, då man tävlade om två veckors träningsmat och mot min förvåning lyckades jag kamma hem vinsten!! :D
Så imorse fick jag hemlevererat ”Svarta lådan” som ser ut såhär:

image

Detta koncept bygger på att laga så god och nyttig mat som möjligt och samtidigt hålla nere kaloriintaget. De är framförallt pekat till de personer som tränar men också älskar god och nyttig mat. Jag skulle kalla det för Lyxkassen, för de personer som ger sig in på detta kommer definitivt kunna njuta under tidens gång :)

Jag pratade med Petra Tungården och hon har gått ner 6 imponerande kilo på bara åtta veckor! Så för er som har som mål att droppa i vikt, och lyxa er på vägen ;D kööööör! —–> Jonas Träningsmat

Helt annorlunda koncept jämfört med hur jag äter idag, men jag har heller inte prioriterat att maten ska va himmelsk god alla gånger.. utan de blir oftast väldigt enformigt eftersom jag kapat alla mejeriprodukter, de flesta frukter, ris, potatis, pasta och allt inom den kategorin.
Det är anledningen varför det är extra viktigt för mig med kosttillskott i form av vitaminer och mineraler för att få i mig allt min kropp behöver.

Be Strong as life ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det ser ju grymt bra ut. Kan du skicka lite info om den hemsidan som har maten ⭐

  Anna Jansson 2014-05-15 21:04:40
  Svara
  • Svar på Anna Janssons kommentar.

   Det är ett samarbete mellan Svarta lådan och Jonas Lundgren som har kommit fram till ett system där de tilllagar färdiga rätter som håller en vecka framåt (hemskick varje måndag) De enda du behöver göra är egentligen att värma den. Hur smidigt och enkelt som helst. Du behöver inte tänka på varken mängd eller innehåll. Dessutom är lådorna räknade så du vet exakt hur många du ska äta under en dag :) Om du vill veta mer så gå in på jonas egna hemsida: www.jonssträningsmat.se och läs mer! Ha en bra kväll :) kram jossan

   Josefine Forsberg 2014-05-15 21:14:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!