Josefine Forsberg

Lite frihet tack

Vilken lång tisdag… Räcker att kolla ut genom fönstret och se feta snöstormen som man gjort varje morgon i över ett halvår i detta land nu.. Vill dra täcket över huvudet såna här dagar. Skolan känns ivägen. Vill bara speeeeda fram tiden och resa. Starta livet på riktigt! Jag vill inte träna på ett gym.. Kolla in i väggen.. Eller sätta på mig 300 lager tröjor för att inte frysa. Idag sprang jag hem i uggs med en tung väska i rena snöstormen.. Var tvungen att kolla mig i spegeln och se så mina kinder satt kvar.

image

Jag vill kunna klättra i bergen, bli brun utan solarium, ersätta lampan på gymmet med en riktig sol, springa i sanden ist för att stampa på en tjockmatta.. Svalka mig i havet ist för duschen! Fick mig en skridskortur. Det räcker. Nu vill jag ha sol på riktigt. Tja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!