Josefine Forsberg

Efterlängtad fredag

image

image

Morning mamma gjorde någon röra på vitkål, korv, soltorkad tomat, parmasanost och lite krydd hit, krydd dit. Baaam.

Här mått som en levande död hela veckan. Sovit på dagarna och varit helt färdig i kroppen. Kan väl vara alla timmar sömn och ett snurrande högt tempo i hjärnan som gör första gången på väldigt länge får ta det lugnt. Gillar inte ruitner.. De får mig uttråkad. Idag värdet äntligen fredag så jag tog mitt pick och pack och åkte till sthlm :)

image

Nu sitter jag och kollar thaiboxning. Något utöver det vanliga så att säga :) Nästa vecka ska även jag komma igång med träningen.. Hoppas jag är piggare då!

image

image

Innan denna månad kmr ni förmodligen att se mig på Tv3, våran reklamfilm för Darling S är nämligen klaaaaer! :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Cool blogg! Jag blir inspererad! kan inte du göra ett inlägg om vad du äter om dagarna? Jag försöker komma iform o du inspererar mig mkt!! :)kram

  karin 2013-03-24 21:04:14
  Svara
  • Svar på karins kommentar.

   Kul att höra. Jag kan absolut dela med mig av min kost&träning. Det är trots allt något i min livsstil men har mest delat med mig av mina jobb mm på senare tid. Ska ändra på det!! :) ha en bra dag!

   josefine 2013-03-26 13:43:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!