Josefine Forsberg

Vecka 13 & framåt, kost&träning!!

Min dag hittills:

image

Frukost 2 ägg (en gula) + 1glas vatten

image

Lunch, torsk + grönt + 1glas vatten

Flera som önskat att se vad jag äter. Från och med denna veckan har jag börjat med ett nytt kostschema som jag fått av Alex Shirpey som jobbar som personlig tränare i sthlm. Jag strävar efter att hålla mig hyfsat smal med tanke på mina modelljobb men vill fortfarande vara vältränad och fast. Ganska svår kombo med tanke på att de första som oftast ryker när man deffar ner sig som tjej är rumpan.. och den är väldigt högt prioriterat för min del, så min träning kmr fokusera på ben&rumpa!!

image

Min kost går ut på att äta mycket protein, inga kolhydrater (förutom på helgen) och över lag mycket grönt. Det går högst 2-3 timmar mellan varje mål och jag äter protein i varje mål från morgon till kväll, men inte särskilt stora mängder. Fyller på lite hela tiden istället. Jag blir varken jättehungrig eller jättemätt.
På helgen har jag 24h ätardag, givmilt alex!! :)
Med tanke på att det är hälsosamt och inget som blir jobbigt i längden kmr jag kunna göra det till en livsstil. Tror man behöver den där ätardagen på helgen för orka hålla på under en längre period.
Sedan kan man ju alltid äta med motta ;D jag diggar ju mer att unna mig nybakat bröd istället för en fet godispåse.. Men det kan också bero på att jag inte har något sötsug eftersom jag inte äter det i veckorna. :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • vad menar du med att rumpan försvinner?
  och har du några bra magövningar?

  sara 2013-04-06 14:33:32
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Om du deffar och tappar några kilo försvinner ofta fettet först från rumpan.. Och de är därför jag vill träna den muskeln extra för att behålla putet om du förstår vad jag menar.
   Hängande benlyft är överlägset bästa magövningen enligt mig!

   josefine 2013-04-07 20:59:19
   Svara
 • Hur mycket har du gått ner i vikt sen du blev modell? :) Har du fått en större press på dig själv eller har det blivit en livsstil?
  Du är så vacker och en inspration!
  Kram

  Lisa 2013-03-26 19:49:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!