Josefine Forsberg

PÅSK LEDIG

image

Bresaula + gurka + naturella nötter

Mkt mat nu, men eftersom det är många som är intresserade kan jag visa er vad som stoppas i forsbergs magsäck under en liten period så lär ni fatta konceptet.

Jaha nu är man långledig också. Imorgon flyttar min kära barndomskompis robbs hem till Nyköping så jag ska hänga med honom och sedan blir det påskmiddag med släkten. Lite annat än vad jag hade tänkt mig men detta ska bli mysigt!! :)

Då ska jag unna mig massa god mat för nu är det äntligen helg och jag har klarat en hel vecka med bra kost&träning vilket resulterar till 24 timmars ätardag. Älskar känslan av att känna sig nöjd, stolt och värd de där timmarna!! :)

Sitter i solen och försöker bygga lite bränna innan mitt CX works pass börjar. Jag längtar efter dagen i vit mössa då alla spärrar försvinner. Ska bli sådan lättnad!!

image

Bingo lärde mig idag att livet går ut på att kämpa, längta & kämpa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!