Josefine Forsberg

HELLO YOU

image

Tjaa!
Nu jobbar vi situps och solbränna på samma gång.  Två flugor i en smäll som man brukar säga. Träningen flyter på bra. Värmen är påväg. Sommaren börjar närma sig. Bokad resa till Side och en allmänt positiv inställning på livet just nu!!

Gick en skön kvällspromenad med Shervin igår natt, nästan två timmar lång. Skönt med varma kvällar och varmt sällskap!

image

Känns bra att ha jobbat lite nu på ledigheten också. Tre dagars modelljobb för sminkmärket MAC som jag själv använder mig av till vardags.
Ett stort plus till makeup-artisterna som är riktigt duktiga på sin grej, vilket gjorde att hela jobbet kändes väldigt kul. Tycker det är viktigt och mycket roligare att kunna stå för vad man visar upp för produkter. Nya kollektionen av Mac ”Temperature Rising” har ett grymt utbud av smink om man strävar efter en sexig och snygg look. Den var långt ifrån gullig, fin och vacker (;

image

Vi såg dessutom till att utnyttja lunchtimmarna i kungsträdgården där solen låg på och maten var fräsch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!