Josefine Forsberg

Student 2013

image

image

Ni gjorde min dag, TAAACK! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Äta vad som helst vad menar du? Drack du dig mätt på vatten eller? Aha jag trodde du gick ner på ett hälsosamt sätt…

  J 2013-06-29 07:15:30
  Svara
 • Hej! Under tiden du gick ner i vikt, var du och festade mycket då? Om du gjorde det, hur ofta ungefär och drack du dig väldigt full och så eller höll du dig till bara en två cider? Undrar eftersom att sommaren brukar vara en festtid :)

  J 2013-06-23 15:46:37
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Om du menar då jag gick ner sådär gräsligt mycket för ett bra tag sen.. ja då drack jag en hel del men de är verkligen inget att sträva efter. Jag gick ner på ett ohälsosamt sätt, genom att äta i princip vad som helst men jättesmå portioner och dricka sig mätt.. vilket jag i efterhand tkr är idiotiskt haha :) Jag gick självklart ner men resultatet av ”bantning” är varken fint eller sunt..
   Bäst att försöka undvika alkohol så mkt som möjligt men att festa till de någon gång då och då är enligt mig ingen fara :)
   Välj tillfällen bara!
   ..och sköt kost och träning så kmr de inte vara några problem att njuta lite av sommaren också!
   Prio 1 är alltid att må bra. :)

   josefine 2013-06-24 16:36:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!