Josefine Forsberg

Drop it like it hot

image

image

Poolshoot Apollon Paradise

Nu är jag tillbaka och kommer ge er en daglig uppdatering som vanligt. Jag har nämligen inte haft någon wifi på hela veckan vilket dock har varit hur skönt som helst :)

Nu sitter jag på bussen hem efter ett hårt rumppass på powerclub i sthlm.. ska träffa elli och familjen.. innan jag åker till sthlm på onsdag och Göteborg torsdag-söndag

image

Igår blev de sista ätardagen på ett tag, nu är de clean kost och mkt cardioträning som väntar mig. Ska byta kost & träningsschema denna vecka. Lämnar en stor del av styrketräningen och kommer fokusera på mkt cardio samt endast tre muskelgrupper.
Rompi, magi och baksidi axsli :D
Tanken är att forma en snygg, fast modellkropp snarare än en fitnesskropp.

Att ha sig själv som testkanin är det roligaste jag vet. Jag har tidigare haft ett träning och kostschema som jag kört efter i tre månader. Har märkt markant skillnad, speciellt när man kollar tillbaka på gamla bilder.. och nu utgår jag från mina tidigare resultat för att se vad jag kan förändra till de bättre.. alltså vad som ska finslipas, minskas och ökas :)

Något jag märkt satte fart väldigt fort på mig är mina baksida lår. Jag har ganska kraftig benstomme vilket gör att jag lätt växer där. Tidigare har jag fokuserat på tunga basövningar för ben, för att på så sätt bygga rumpan, såsom tunga benböj, sumoböj, utfall, benpress.. De är de absolut bästa övningarna för att bygga rumpa, men för min del växte benen såpass att jag inte ser putet jag vill åt på rumpan.. med tanke på att benen sticker ut.. och de är anledningen varför jag har valt bort tunga benövningar och fokar på spec rumpövningar istället.

Jag lär känna min egen kropp genom träningen och kosten. De är något jag brinner för :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Jag är väldigt kurvig. Har också spelat fotboll och jag har därför samma ”problem” som du, om man nu kan kalla det ett problem. Undrar istället vilka ”lättare” övningar jag kan göra som du kan tipsa om? Sen har jag stor byst och undrar om du har tips på ryggövningar? Allt inom träning och kost uppskattas :) du är väldigt inspirerande!

  Moa 2013-07-18 12:46:18 http://apieceofmoa.devote.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Ja. Först och främst kan du minska på basövningarna som bidrar till större lår.. och speca rumpan genom att köra exempelvis liggande höftlyft, buttblaster och sen finns det en maskin jag skulle rekommendera, och de är den när du klämmer ut benen åt sidorna. Dessa tre övningar fokuserar enbart på rumpan där benen inte är involverade. Inverterade armhävningar och ryggresningar är två bra ryggövningar du kan köra!
   Hoppas de går bra nu :)

   josefine 2013-07-20 06:40:38
   Svara
 • Så sjukt imponerad av din kropp!! Kan inte du skriva om din längd och din vikt? Kram!

  Elin 2013-07-16 07:05:06
  Svara
 • Kan du inte lägga upp ditt träning- och kostschema?:)

  J 2013-07-15 07:31:59
  Svara
 • We Need more picures from you! <3

  Lisa 2013-07-14 14:10:55
  Svara
 • Make please more pictures from you! <3

  Lisa 2013-07-14 14:09:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!