Josefine Forsberg

Nyköping

image

Min nyköpingsrutt. Värmer upp till hamnen, ökar farten när jag kmr till piren (denna långa brygga).. och kör fullt tillbaka. Sedan blir det nedjogg hem från hamnen. Perfekt intervallrunda på nästan 6 km :)

Körde den två gånger igår. Credd till Elli som krigade i hög fart :) sedan vart de den klassiska släktfikan hos farmor och farfar på kvällen.. och när man inte äter bullar så blir alltid kaffe lösningen för att inte verka allt för tråkig haha!
Självklart blev jag pigg som stryk.. så jag tog samma runda igen, denna gången i solnedgång med hörlurarna i öronen. Börjar digga mina nya träningsvanor med mycket Cardio :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!