Josefine Forsberg

Training day

image

image

Hello! Eftersom jag fått önskemål om lite mer träningsövningar och kost så tänkte jag dela med mig utav det idag! :)

Mitt fokus just nu ligger på rumpa/mage. Därför tänkte jag visa dessa två redskap som jag regelbundet använder mig av :)

Massageboll (foamrolling) används innan ett rumppass. Du sitter på bollen och masserar rumpan genom att rulla den fram och tillbaka. Långa rörelser.. för att mjuka upp musklerna. Något jag gör innan varje rumppass med tanke på att jag stimulerar rumpan så pass ofta.

Dragremmar är också något jag använder varje gång jag tränar mage. Min basövning för magen är hängande benlyft, den absolut bästa övningen, rekommenderar starkt :)
Dragremmar hjälper dig att hålla upp din egna kroppsvikt utan att behöva anstränga armarna lika mkt.. inte något du ska använda när du gör chins eller när armarna ska jobba. I detta fall är det magen som är i fokus. Därför är dem okej att använda :) de är till mkt stor hjälp för att kunna foka på magen 110% :)

image
image
Under passet dricker jag aminosyror från Fitnessguru, och direkt efter passet fyller jag på med deras protein :)

Ungefär en timme senare äter jag min riktiga portion, bestående av kyckling, zucchini och broccoli. Här är en bild på dagens förberedda matlådor. Simpelt och nyttigt :)
image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag undrar om du äter alla matlådorna på en dag, då det står dagens förberedda, eller sprids dom ut under veckan och isf hur :) tack på förhand

  Camilla 2013-08-22 06:53:22
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Nej nej. De är utspridda. Kör ägg på morgonen och 2 eller 3 matlådor därefter beroende på hur länge man är vaken :)

   josefine 2013-08-22 08:49:55
   Svara
 • Ååååh! Vart har du köpt den dära mjuka bollen för rumpan? :D

  Vanessa 2013-08-15 21:58:43
  Svara
 • Aha det låter kul kan du inte berätta mer om det?:-)

  Hade vart kul om du ville vist oss både fest o vardag:-)

  Tack för dina svar kram

  Hanna gren 2013-08-15 07:10:22
  Svara
 • hejjsan jag har 3frågor till dig.

  Vad jobbar du med o använder du linser? Och så undrar jag om du kan visa oss hur du sminkar dig:-) kramz hanna

  Hanna gren 2013-08-14 20:52:14
  Svara
  • Svar på Hanna grens kommentar.

   Jag jobbar för Stockholmsgruppen inom Commersial avdelningen :) nej, jag använder inte linser :) Ja de skulle jag kunna göra. Sminkar mig dock ganska simpelt till vardags.. önskar du en vanlig eller festlig sminkning?

   josefine 2013-08-15 06:10:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!