Josefine Forsberg

SUNLIGHT

image

image

image

Min dag blev lika bra som väntat! Jag o shervo har tagit en dag på Sunlight där vi gymmat, simmat, bubblat och bastat! :) sedan mötte vi upp elli, blev bortskämda med shervins egna spaghetti carbonara.. mammahhh!! :) lagom efter käket sprack vädret upp, så vi passade på att åka till hamnen, och jag fick köpa min efterlängtade kulglass som jag tjatat om hela veckan heeeeh :)
Sedan avslutade vi kvällen på biografen där vi såg world war Z!
Riktigt bra film, satt spända hela rullen !

Vi avslutade ätardagen med frukost x2 på balkongen.  Känner mig som flodhästarnas flodhäst nu :)

..de har deckat en på varje sida här, ser så skönt ut att jag själv tänker göra detsamma, så dags att vila ögonen några timmar :)

ciaaaaao

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!