Josefine Forsberg

Nytt recept FITNESSGURU

wpid-PicsArt_1377762362937

Vi utforskade vad man kunde göra på egen hand såhär på kvällskvisten. Jag trodde vi skulle sabba nio ägg där ett tag, men istället blev de bland de godaste (nyttiga) jag någonsin ätit.

Vi blandade:
Nio ägg (tre gulor)
En portionspåse Pistage Coconut
Två skopor Egg protein Blueberry Cheesecake
En skopa Casein Äppelkaka

Detta steker du som att du ska gör en omelett/äggröra. Sedan ställer du den på kylning ett tag. Resultatet blir en blandning mellan pannkaka som redan är sockrad fast med en konsistens av en ostkaka. Toppa med några naturella nötter :)

Det låter kanske helknas men det var så sjukt gott att jag nästan skräms av tanken på hur ofta jag kmr vilja unna mig detta till kvällsmål..

Tack FITNESSGURU för grymma produkter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefine,

    Sandra Wigfors heter jag och är grundare till bloggagenturen AW agency. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig men hittar ingen mailadress som jag kan nå dig på? Vill du vara vänlig att maila mig på [email protected] så ska jag förklara mitt ärende.

    //Sandra

    Sandra Wigfors 2013-08-29 10:14:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!