Josefine Forsberg

Workout with FG !

image

image

Averkade ett sista träningspass innan USA tillsammans med elli på Sunlight i Nyköping!  Har laddat upp med Fitnessgurus fitnessnudlar tills jag kmr hem. Deffen är redan förberedd :)

Jag har gått på mirakelnudlar tidigare, dock två somrar sedan.. men då var syftet att droppa i vikt och det gjorde jag verkligen. Dock inte samma syfte denna gång.. men för er som vill gå ner i vikt rekommenderar jag dessa nudlar, tillsammans med kött/fisk/fågel + grönt. Viktigt att få i sig vitaminer och mineraler på sidan av eftersom kosten inte blir särskilt näringsrik :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tänkte börja med att säga att du ger massor av inspiration! Tack!

  Är intresserad av de där nudlarna, jag vill gå ner lite i vikt. Mest pga min ”putmage”. Har börjat gå lång PW och jogga samt tagit bort all skit-mat på vardagarna. Men när du åt de här nudlarna, skippade du alla kolhydrater för övrigt också? Kram!:-)

  Lina 2013-10-05 09:47:10
  Svara
 • Hej!

  Hur såg din kropp ut när du skulle droppa i vikt?
  Har du någon före&efter bild?

  Har du kört mycket kondition eller bara styrka från början? :)

  s 2013-09-20 08:13:11
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   När jag gick ner i vikt körde jag för de mesta kondition, nu när jag tappat de kilon jag ville kör jag mest styrketräning, kondition runt 2-3/6-7 pass :)

   Josefine Forsberg 2013-09-23 16:46:25 http://baws.se/josefine
   Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Vägde tio kg mer än idag men klassades inte som stor för det. Skulle säga att jag hade en typisk fotbollskropp, inte särskilt deffad men stark och tränad för det :) har före/efter-bild men befinner mig just nu i USA så har inte tillgång till dem.

   Josefine Forsberg 2013-09-23 16:44:26 http://baws.se/josefine
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!