Josefine Forsberg

Sunset workout

image

image

Vi har anmält oss till 10K här i Losangeles! Samma sak som tjejmilen hemma, fast fetare! Ska bli riktigt kul att checka av ett tävlingslopp.. som förr i tiden när man var en liten skit och sprang varje år! :)

Detta resulterar självklart i att vi måste springa arslet av oss de närmsta dagarna, så vi klarar detta nästa lördag :) så….. såhär såg gårdagens löppass ut. Intervaller i en gigantisk backe av sand. Det är jobbagare än vad man tror kan jag lova, här brukar elitidrottare & fotbollsspelare mm hålla till, men vi drog på oss Strongaslife-jävlaranaammma och krigade oss upp, hela vägen! Sedan avslutade vi kvällen med ett rumppass på gymmet och en god sallad på ”Buona Vita”.

Nu väntar Disneyland !! :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!