Josefine Forsberg

Week 2!

image

image

Godmorgon! 

Vilken stjärna som skrivit dessa meningsfulla ord. Något jag tkr ska smittas av på folk där hemma. Så lite begärt att alla klarar av det :)
Alla är trevliga här, ger komplimanger för det som är bra, istället för att påpeka det som är dåligt. Folk ler mot varandra, ber om ursäkt om man råkar gå in i varandra, hälsar alltid och är välkomnande.. alla dessa smågrejer leder till en så mkt gladare och positiv vardag.

Nu har vi vart här i över en vecka och vi har haft det fantastiskt. Tränat varje dag, solat, badat, shoppat, ätit god mat, besökt massa olika stränder såsom Malibu, Manhattan, Hermosa, Playa del Ray, Marina del Ray och Venice Beach där vi även åt en supergod lunch på en restaurang med afrikansk musik!
Sedan har vi besökt Palm Springs, sovit under bar himmel, sprungit i en ökenbacke, avklarat en cyckelutflykt och sedan har vi självklart besökt den lite gladare platsen på jorden, nämligen Disneyland :)
Idag ska vi besöka en stoooor outlet och nästa vecka ska vi kriga oss igenom 10K! Springa milen :) sååå nu ska vi till gymmet och träna upp oss lite till.. fast först ska vi avnjuta en god hotellfrukost, dock blir de protein idag och inte en röra smask som igår.
Avslutat kapitel. De får bli i en annan saga :) The end

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!