Josefine Forsberg

10K DONE

image

image

MILEN ÄR AVKLARAD !!

Elli och jag krigade genom hela loppet. Stolt för oss båda! Det var verkligen en upplevelse, att se och vara en del av alla dessa 6000 personer som ställde upp, allt från vältränade atleter till barn och gamlingar. Så underbart att se den viljan och kämparglöden hos alla dessa människor, alla var glada och peppade varandra. Cheerleaders och liveband längs vägarna. Folk hängde ut ur deras fönster, skrek och hejade.. bara en sån sak som att höra ”excuse me” när man springer om varandra.. hela den positiva omgivningen ger mig gåshud.. jag njöt under hela loppet.. även fast jag sprang skiten ur mig sista två km.. men detta var definitivt en upplevelse att minnas :)

10K Manhattan Beach

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej josefine! Undrar hur det kommer sig att du är så otroligt brun hela tiden? Har du någon utländsk påbrå eller vad gör du för att vara så fint brun?
  Himla vacker tjej är du!

  Fanny 2013-10-20 20:43:48
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Bättre sent än aldrig :) jag är faktiskt helsvensk men försöker hålla mig hyfsat sommarfräsch endå.. solar någon gång då och då men sedan är jag oftast ute och reser en hel del och då får man mycket gratis :) ta hand om dig tjejen!

   Josefine Forsberg 2013-11-30 01:23:33 http://baws.se/josefine
   Svara
 • Hej Josefine! Du är verkligen jättefin :)
  Tänkte fråga en sak och vore jättegulligt om du svara ärlit även om frågan kanske är dum! Jag och några av tjejerna undrar om du och din kille Alex tillsammans? Jättekul om ni är det såklart :) Vi såg han på Sats Odenplan igår med sina kompisar, han är verkligen så otroligt vacker! Så tänkte att vi kunde fråga iaf! Have fun in LA :)

  Hedvig Öster 2013-10-12 13:24:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!