Josefine Forsberg

Work it out

image

image

Mitt motto.. Ett mål i taget, ett pass i taget och ett tålamod som du kan knuffa på hur hårt du vill.. och endå går din envishet ut som vinnare !!

Jag tycker det är riktigt kul att inspektera kroppens olika förmågor.. hur vi kan påverka kroppen genom vår kost och träning.
Just nu går jag efter ett kostschema grundat på protein, grönt och en ganska stor mängd fett varje dag.. detta har resulterat till att jag håller mig mätt under en längre tid och kan därför kapa ett helt mål om dagen.
Jag äter sällan jämför med tidigare och de funkar galant!

Varför gör jag såhär?!
Jo.. med tanke på mina jobb måste jag hålla mig på en relativt bra nivå hela tiden.. jag kan inte gå upp massa kilo och bygga för att sedan deffa ner mig igen.. de funkar inte när jag regelbundet gör plåtningar. Detta är ett bra sätt för mig att hålla mig på en bra nivå och sedan när de är dags för en fotografering kapar jag fettet helt och minskar grönsakerna.. på så sätt blir jag krispig på bara en vecka :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!