Josefine Forsberg

Merry Christmas

image

Här sitter jag med mina två diamanter till kusiner som för tillfället bor i Italien. Ganska fascinerande att se dem prata flytande engelska och italienska.. berätta om deras bästa vänner från USA och England vilket resulterat i två olika dialekter, skitsöta! :)
Två tvättsvampar som drar åt sig en flod av kunskap! Glad för deras skull :)

Julen var mysig.. efter julgröten startade jag o mamma hela kalaset på gymmet.. vilket vi anser är lyxigt :)
Sedan samlades hela släkten hos farmor och farfar.. och pappa som klädde ut sig till tomte gjorde ett strålande jobb för ännu ett år tror lilla Anna på tomten, känslan♥ bevara den så länge som de är möjligt!
Något jag lagt märke till är att i Italien får barn vara barn hur länge de vill utan att de är några som helst problem.. här mobbas de i tidig ålder om tjejerna leker med dockor för länge.. och istället är den senaste versionen av iphone de mest intressanta.. därför är jag glad över att de växer upp i Italien :)

Känns ganska underligt att sitta i soffan framför Kalle och nästan kunna mima till farfars repliker som man vet kommer i tomteverkstaden när nissarna målar rutiga shackbrädor.. eller när pappa påpekar att de fattas armar på snövits klänning.. är de såhär de känns att fira jul varje år framöver? :D Haha jag glädjs av glöden i små pluttarnas blickar istället när de springer runt i alla rum för att se att ingen byter om till tomtekläder! Haha bästa♡

God Jul alla nära och kära

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • JAG <3 DIG och våra gemensamma julafton-traditioner vi ska skapa

    Lysander 2013-12-25 21:07:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!