Josefine Forsberg

Santa Monica

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Jossan! Måste bara säga att jag blir så inspirerad av dina bilder! Ska själv sätta igång o komma i form. Undrar bara vad ditt bästa tips är att ta sig i kragen? Sen är jag dock orolig över att bysten ska bli mindre (är redan rätt liten i bysten) undrar vad du har för tips på träningsformer? Har funderat på att göra implantat en längre tid. Vet du om de är något som kan påverka träningen? Hoppas verkligen du har tid för mina frågor, tack ännu en gång för inspiration! Kram /Josefine.

  Josefine 2014-01-03 13:25:20
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine! Diggar ditt namn ;D De glädjer mig att få vara din inspirationskälla :) Jag hjälper dig gärna då jag gör både kost- & träningsscheman online. Så skriv till min mail så löser vi det åt dig. Du ska verkligen inte undvika träningen pga bysten, och inplantat har ingen negativ påverkan när de gäller träningen. (Kan berätta mer ingående via mail)
   Hörs där Jossan! :) kram

   Josefine Forsberg 2014-01-07 18:20:56 http://baws.se/josefine
   Svara
 • Hej !
  Jag undrar vilka sorters träning ska man göra
  Om man vill gå ner o vikt typ 10kg på en måndag .
  Hur länge ska man hålla på ?
  Tacksam för svar fina du :)

  Sara 2013-12-29 23:04:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!