Josefine Forsberg

Weekend

image

image

Min helg i bilder :)

Efter fyra plåtningar och annat jobb var de riktigt skönt med fritid till lite allt möjligt :) skridskotur med älsklingen,  besök av mamma från Nyköping,  ordentliga träningspass och bäst av allt.. har köpt resa till Sydafrika 3 veckor, känns otroligt skönt att besöka värmen igen :)

Be STRONGASLIFE people♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack för svaret får lära mig dricka blasket haha! Såg att du käkar heat också, gjorde det förr utan problem för säkert ett halvår sen. I somras köpte jag nya och när jag började igen blev jag sjukt illamående av dom vilket jag inte blev förr, vissa sa att det kunde vara koffeinet men jag å andra sidan är inte känslig mot varken kaffe som energidrycker. Något du upplevt?

  Emmy 2014-02-13 14:06:21
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   De kan bero på att du äter annorlunda/mindre? Har du alltid kört heat? Jag är själv känslig. Måste se till att ta dem i samband med måltid samt att jag går till gymmet och tränar strax efter. Om jag inte rör på mig känner jag också lite illamående. Därför jag valt att ta dem endast en gång/dag på morgonen och innan träningen. Testa det :)

   Josefine Forsberg 2014-02-21 18:52:09 http://baws.se/josefine
   Svara
 • Hej!
  Tänkte fråga dig en sak, jag brukar normalt sätt ersätta mjöl etc med mixade havregryn för ex pannkakor men vissa kör ju med proteinpulver. Vad är egentligen bäst för en som egentligen inte vill tappa mycket i vikt men behöver ”tighta” till sig haha ? Och vad kan man mer använda protein till? Inte så mycket för shakes (blaskigt enligt mig haha) men känns meningslöst att köpa för att kunna laga pannkakor (;

  Emmy 2014-02-11 13:15:33
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Shakes tycker jag dock du ska dricka efter varje pass oavsett blasket haha :)

   Josefine Forsberg 2014-02-13 12:00:21 http://baws.se/josefine
   Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Tja Emmsi!
   Havregryn är bättre än mjöl men inget är särskilt bra om du vill tighta till dig. Jag kan rekommendera fitnessgurus One Casein – apple pie och deras One Egg – bluberry cheesecake blandat med ägg. Jag brukar köra en skopa av varje till 6 ägg. Detta blir ett överskott på protein så gör de absolut inte till någon vana men om du vill lyxa till dig med så går de att göra riktigt goda pannkakor på endast dessa tre ingridienser :) kram

   Josefine Forsberg 2014-02-13 11:59:30 http://baws.se/josefine
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!