Josefine Forsberg

Tips om kost och träning

image

Min vardagliga dos efter träning – proteinshake + en liten näve gojibär (bra för muskeltillväxten)

image

Enkelt att slänga ihop samtidigt som de är grymt för fysiken ;D
+ Fatburner från Fitnessguru (deff-period)

image

Alex matlådor från ”Matdisriktet” i Vasastan. För er som vill ha hälsosam mat utan att agera kockar.. besök detta ställe :)

Vilken vecka!

Ni kanske inte håller med men jag tycker att jag varit ganska snäll mot mig själv när de gäller kosten efter jul. Har fokuserat på stort intag av fett.. dock bra fetter. Detta på grund av att jag ska ha tillräckligt mycket energi för att bygga en period framöver. Har fått ett nytt träningsschema av en riktigt vass personlig tränare som heter Uffe. Detta utöver min hjälp från Alex såklart.

Sedan beställde vi resa till Sydafrika i helgen vilket resulterade i att jag ändrade mina planer. Ska bli stenhård tills vi åker då de väntas jobb, plåtningar, castings och mycket annat intressant som man bara vill vara i sitt bästa esse inför. Så från denna vecka har jag gått in i en ganska hård deff.. vilket alltid är sjukt kul samtidigt som de är väldigt påfrestande. Finns ingen bättre motivation än resultat på kort tid så nu är jag maximalt taggad för bra måltider och hårda träningspass.. kommer fokusera på axlar i två månader framöver vilket också kommer bli sjukt intressant, med tanke på att jag alltid fördelat armträning och axelträning lika tidigare. Nu har jag kapat fokus på armar och ökat fokus på axlar! :) Att inspektera sin egen kropp med varierande kost och träning är bland de roligaste som finns!

Undrar du något angående kost eller träning så vet ni vart ni hittar mig —–> [email protected] 

Kör hårt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!