Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Josefine Forsberg

Feel good

image

Hello allihopa!

Idag har jag haft spadag med mami, gym, simning, bubbelbad och bastu :)
Sedan slängde vi ihop en egen kycklingsallad och åt på balkongen. Det är så vi välkomnar solen :)

Snart glider jag hem till kojan igen, för imorgon startar en ny vecka.
Första plåtningen – Uppercut :)

Ta hand om er, uppskatta de ni har, ta hand om era nära och kära, och se till att må bra♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejsan! Du verkar va grym på det du gör, så jag har en fråga =D
    Jag vill gå ner i vikt, är absolut inte överviktig eller så men vill först droppa en del i vikt för att sen ”tighta till” mig. Kanske 8 kg. Jag tycker det är skönt att löpa men ibland svårt att ta sig ut såklart. Har du lite tips du kan dela med dig av? Hur gick du ner i vikt?:) typ kosten och träningen.. Tänkte dessutom köpa något protein från fitnessguru, jag är sugen på one whey isolate men vet inte vilken smak. Kan du rekommendera någon?=D kramar

    Elin 2014-02-24 15:30:29
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!