Josefine Forsberg

Feel good

image

Hello allihopa!

Idag har jag haft spadag med mami, gym, simning, bubbelbad och bastu :)
Sedan slängde vi ihop en egen kycklingsallad och åt på balkongen. Det är så vi välkomnar solen :)

Snart glider jag hem till kojan igen, för imorgon startar en ny vecka.
Första plåtningen – Uppercut :)

Ta hand om er, uppskatta de ni har, ta hand om era nära och kära, och se till att må bra♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejsan! Du verkar va grym på det du gör, så jag har en fråga =D
    Jag vill gå ner i vikt, är absolut inte överviktig eller så men vill först droppa en del i vikt för att sen ”tighta till” mig. Kanske 8 kg. Jag tycker det är skönt att löpa men ibland svårt att ta sig ut såklart. Har du lite tips du kan dela med dig av? Hur gick du ner i vikt?:) typ kosten och träningen.. Tänkte dessutom köpa något protein från fitnessguru, jag är sugen på one whey isolate men vet inte vilken smak. Kan du rekommendera någon?=D kramar

    Elin 2014-02-24 15:30:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!