Josefine Forsberg

Enjoy Life

wpid-photogrid_1395864686508

wpid-photogrid_1395864753109

Träning och gemensam middag :) outstanding

Har ni tänkt på hur en hälsosam livsstil blir ett sätt att umgås? Alla vi nissar älskar att träna så vi började kvällen på Powerclub och avslutade den med en gemensam kväll i kojan. Tävling om vem som lyckades göra sexigast mat av pöööjkarna och flickorna.

..sedan att man lagt bra mycket mer tid på att få snygga bilder på våran mat och slarvig bild på deras är en annan femma.. jag är en person som alltid varit extremt dålig förlorare. Jag är den lite småfula spelaren på fotbollsplanen.. hon som smygfuskar diskret och ”ovetande” ;)

Värsta kombinationen är nog jag och min bror.. finns ingen mer seriös ”lek” än när vi går in för att tävla mot varandra. Mamma och pappa kunde till och med bli oroliga för deras vinnarskallar till barn :)

Jag har växt upp med äldre grabbar runt omkring mig.. både min bror och mina två kusiner. Som liten har folk upplevt mig som ganska tuff, modig och pojkig. Aldrig varit något stort fan av rosa eller klänningar.. köpte mina första jeans i 6:e klass och den dagen jag kom med smink första gången fick jag mer uppmärksamhet än någonsin.

Sedan hände något.. fick fnatt och beslöt mig för att lägga fotbollen på hyllan och ge mig på modellyrket. Ganska drastiskt beslut om jag får säga de själv..

Och här står jag idag och jobbar med de jag älskar, tränar och tar hand om mig själv, jag STORtrivs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!