Josefine Forsberg

Vad betyder träning för dig?

wpid-picsart_13950479163461

wpid-oi000034

Godmorgon!!

Länge sen jag började min morgon med två motivationsbilder!!

Vad betyder träning för dig?
För mig betyder de mer än bara resultaten jag visar er i spegeln.. för fyra år sen, när modellandet tog fart på riktigt hade jag inte någon balans eller kontroll över min träning över huvud taget. Jag kollade på samhällets ideal hur en modell skulle se ut.. och började mer eller mindre banta. Hur dumt de än låter låg fokuset på att få de där jädra mellanrummet mellan benen som var så viktigt.. så jag slutade äta och började löpa.. varje morgon innan frukost gick jag ut. Det var ingen glädje i min träning. Snarare en ångest om jag inte fick den gjort.. precis som att man inte kan lägga sig utan att borsta tänderna.

Tillslut efter tre månaders extrem viktnedgång.. på de mest ohälsosamma sätten ni kan tänka er.. stod jag där med mellanrum mellan benen, med ett benrangel till kropp, utan former, utan styrka, utan energi, utan glädje

Är de något som träningen måste innehålla för att de ska bli långvarigt är de glädje, motivation och livslust! Klart vissa dagar kan vara jobbigare än andra.. men basen måste endå vara detsamma :)

Jag minns hur jag själv blev osocial, deppig och hade ett temperament som få. Ni vet när mat tar så pass stort fokus att utekvällar, middagar och umgänge sållas bort.. för att slippa diskussioner och tjaffs kring mat.
Helt absurt när man tänker efter..

Jag var heller inte den tjejen som inte fattade att jag gjorde fel.. utan jag var bara så sjukt envis att jag struntade i folks åsikter.. och jag tror de finns så många tjejer som känner igen sig i de jag skriver nu. Är de inte patetiskt?

Att man utsätter sig för detta för att idealet idag är totalt katastrof, och de var här jag blev så glad när jag såg att min vän Kevin Orestes fick sin röst hörd efter att blivit kränkt för sina muskler i Top Model avsnittet. Att den här diskussionen äntligen tas upp! Läs gärna artikeln här —> Kevin Orestes

Dags för folket att tänka om :)

Min räddning blev träningen.. att hitta en balans mellan kost och träning som fick mig att må bättre än någonsin! Finns inget som har så pass stor påverkan som hälsan.. och de är här mitt intresse att hjälpa andra blev så stort. Så oavsett vad du strävar efter kan du alltid fråga mig!!

Jag vill hjälpa folk in på min bana, för den här banan är seriöst den roligaste bergådalbanan jag någonsin testat på.. och de bästa av allt! Den tar aldrig slut :D

Så fritt fram och fråga om KOST & TRÄNING —–> [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!