Josefine Forsberg

Hello Istanbul

image

image

image

image

Godmorgon Sverige!

Tre timmars sömn och ett utforskande av Istanbul har äntligen sattit fart! Vi har tagit en lång promenad och sett både prestige områden och fattiga delar av staden. Jag har hunnit blivit nekad till att besöka vissa områden för att jag är tjej.. och människor kör bil som dårar! 9/10 affärer säljer sötsaker och bröd, vilket verkar vara basmaten här i stan. Haha ganska chockerande om jag får säga de själv!

Tillsist blev vi så trötta så vi bestämde oss för en riktig klassiker och tog in på hotell några timmar :) Så här jag ligger jag och skriver och ska snart väcka mannen för en skön middag ute på styyyyn :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!