Josefine Forsberg

Kayamandi – Strongaslife

image
image
image
image
image
image
By Fikapojkarna

Här kommer lite bilder från dagens besök i Kayamandi.
Snacka om att de här är upplevelser som man verkligen kommer lägga i bagaget när man kommer hem.
Vi har sett de allra värsta levnadsförhållandena, där de pågår extrem svält, en fattigdomen du inte kan föreställa dig…Idag gick vi runt i Kayamandi stad, där de bor 40 000 människor på en extremt liten yte.. i 28 graders värme och stekande sol, då gick stegen gick i slowmotion kan jag lova. När vi kommit halvvägs blev vi bjudna på deras egna lunch – kycklingfötter. Med klor och hela köret.. de smakade faktiskt mycket bättre än vad jag tänkte mig, bortsett från en konsistens av gummi.. men de känns alltid spännande att bli involverad i deras vardag, och leva lite efter deras villkor och vanor. Jag kan nästan skämmas för hur bra vi har det hemma.. någonting som är säkert är att jag kommer uppskatta varje droppe vatten och varje måltid när jag kommer hem.

Stay Strong, Stay Strongaslife      

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!

  Jag vill så gärna åka och resa till olika ställen och se hur en del faktiskt har det.
  Tror att man kommer se allt där hemma på ett helt annat sätt och verkligen uppskatta saker och ting på en helt annan nivå.
  Skulle verkligen vara en intressant resa :)

  Hanna 2014-04-10 20:50:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!