Josefine Forsberg

När allt jag kan, är att le och njuta av det som är och vad som komma skall

Bild3
Photo by Weare365

”Hantlar som flyger, mat som noga väljs och kameror som smattrar! Detta är ingredienserna som har tagit mig från lilla Nyköping ut till era skärmar och stora världen på nolltid. Med ett leende på läpparna presenterar jag, Josefine Linnea Forsberg mig för er. Följ min resa mellan svettiga gympass, spännande modelluppdrag och planerade matkassar. Här skrapar jag på ytan, visar er det hårda slitet bakom och den ljuva belöningen efter, det jag väljer att kalla mitt liv och min dröm!”

Wohooooo!

Såhär glad är jag över att äntligen börja blogga på Metro!
Välkommen till min värld! Här kommer ni få följa min resa genom modelluppdrag, hårda träningspass, strikta dieter och en drööööös av resor och upplevelser.

MEN FÖRST kommer ni få följa med mig under min utbildning på Intensive PT som håller på just nu här i Stockholm. Jag går långa dagar mellan 08-18, men kommer självklart involvera er så mycket jag kan!

Att få ha ansvar över Metros kost- & hälsoblogg är för mig en otrolig chans att både få utvecklas själv, men också inspirera ER, så många som möjligt då ni läser om min vardag och mina val i livet. Jag är en person som älskar att utvecklas och jag ställer mig mer än gärna inför nya utmaningar.

Folk i min omgivning uppfattar mig ofta som en väldigt glad och positiv tjej vilket jag bara älskar att höra. Den sidan kommer jag inte kunna hålla borta med tanke på att jag älskar det jag gör, MEN man får heller inte glömma dem tuffa sidorna som ingen väljer att prata om.

Oftast när du följer modeller och deras vardag får man bara se de ytliga och fina delarna. Det är aldrig någon som nämner några mörka sidor (självklart konsekvenser man väljer att ta). Dagar som kan bestå av timmars väntan, kalla miljöer, lite mat och allt vad det nu kan vara. Det är något jag kommer dela med mig utav.

Ärlighet är något jag tycker är extremt viktigt, gentemot sin omgivning men framförallt mot sig själv. Ibland får man inte glömma att stanna upp, tänka efter och se till så att man är på rätt bana. Att man gör det man mår bra utav, för sin egen skull och inte för andras.

Jag hoppas ni kommer få några tid-belönade minuter om dagen spenderade på min alldeles nya blogg, som kommer innehålla så mycket mer än bara en blogg. HÄR SKER SAKER PÅ RIKTIGT!!

Kliv in och känn er som hemma!
Jag ska lära er allt jag kan!
Dagens motto går till Baloo, en redig björn! ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad har du för e-postadress om man vill fråga om träning/kost?

  Katja 2014-06-04 19:33:57
  Svara
 • Hej! Så roligt att du börjat blogga på Metro! Vart är den snygga vita toppen l från? :)

  Martina 2014-06-04 13:02:26
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej Martina!

   Vad roligt att du tycker det! Jag ska inte göra er besvikna! ;D

   Toppen kommer från ”Charlotte Russe”.
   Köpte den dock när jag var i USA, så den är nog ganska svår att få tag på tyvärr!

   Kram!!

   Josefine Forsberg 2014-06-04 17:09:31
   Svara
 • Hejsan! Vad vore bättre än att få läran känna dig mer via en frågestund?! :)

  carro 2014-06-04 12:03:39
  Svara
  • Svar på carros kommentar.

   Hej Carolina!
   Vad roligt med önskemål!
   Det kommer jag definitivt se till att anordna snart nog!

   Kram Kram

   Josefine Forsberg 2014-06-04 12:54:37
   Svara
 • Woho!
  Kämpa på snärtan!! <3

  Sigrid 2014-06-04 11:45:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!