Josefine Forsberg

Jag älskar rutinlivet utomlands

image

image

Kvällar som dessa ♡

Persisk mat, gjort på naturliga råvaror och kvällspromenader i Side stad.
Jag kan omöjligt klaga! :)

Passar på att dieta lite här när solen ligger på. Tycker varmt klimat tillsammans med allt vatten man dricker stillar hungern ganska rejält.
Så jag tar tillfället i akt och passar på att slipa på sommarformen ännu lite till.
image
Gymmet gör mig helt galen. Det ligger nere i en källare och luften är kvav så svetten rinner som aldrig förr!! Jag älskar det! Det får mig att vilja köra ännu hårdare! Motivationen är verkligen på topp här borta :)

Såklart beror det på hela ”Flowet”.

Vi vaknar, äter frukost, glider ner till stranden, kommer hem, ordnar våra shakes och löper till gymmet. Solen ligger på och klockan är fortfarande barnet. Så när vi efter 2 timmar är klara, med att rulla, strecha, träna och ta all tid vi behöver lunkar vi hemåt. Det första vi gör är att slänga oss i poolen, med träningskläderna på och bara flyta runt som ett fån. Det känns som att man flyger på moln. Då är man sådär härligt slutkörd efter en heldag i solen plus ett stenhårt träningspass på det.

Vet ni vad? Det tar inte slut här. När vi traskat upp till femte våningen möts vi av detta matbord. Serverat och klart. Det är vad jag kallar LYX.
Att rutiner bara flyter på och samtidigt som vi njuter gör vi nytta. Det kan vara den bästa kombinationen som finns.

♡ Nytta med nöje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!