Josefine Forsberg

MAGISKA UNDER FÖR DINA ÖGON!

image

image

Nu får ni 20% på produkter från Xlash om ni nämner ”Jossan” som kod.

X-brow
X-lash
X-lash Mascara

När det gäller fransförlängningen tycker jag helt klart ni kan vända er till Sabina. —> HÄR

Denna sommar testade jag att göra en riktig riktig fransförlängning, trots att jag har väldigt långa fransar naturligt.
Under sommarmånaderna känner jag att det kan vara skönt. Särskilt när man reser så mycket som jag gör. Jag tycker dock inte man ska vänja sig vid en förlängning för då kommer man känna sig TOM utan den.. och det är verkligen inget att rekommendera. Min plan är att köra med förlängning under sommarmånaderna och x-lash under vinterhalvåret. Det är en kombination som jag tror funkar i längden!! :)

image

Mina fransar efter användning av
X-lash Serum + X-lash Mascara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!