Josefine Forsberg

Last day’s in paradise

image

image

image

image

image

image
image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hett var det här, nice pose överst.

  Rickard 2014-07-18 16:17:30
  Svara
 • Gillar översta bilden skarpt! Snygg underdel sexig mage.

  Stina 2014-07-17 23:00:07
  Svara
 • Du har så jäkla grym kropp! kan inte du berätta hur du lade upp din träning i början? hur tungt du började, vilka övningar du körde och så vidare? Samt berätta hur ser dina pass ser ut idag? Hur många kg i diverse olika övningar?
  Jag ska själv börja träna men tycker det är svårt att veta hur jag ska lägga upp det, hur mycket jag ska förvänta mig av min kropp. Jag vet att man ska testa sig fram men jag vet med mig att jag kommer vara rädd för att köra tungt(eftersom att det skulle få mig att se klen ut och det går ju så klart inte ;) ) och istället ge mig på alldeles för lätta vikter.

  Pernilla 2014-07-17 22:23:33
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej Pernilla! Tackar för det! :) Håll utkik på bloggen så gör jag ett inlägg om detta så snart som möjligt! Kramar

   Josefine Forsberg 2014-07-18 09:20:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!