Josefine Forsberg

VAD VILL NI VETA OM MIG?

FÖR ER SOM HAR FRÅGOR, tveka inte på att ställa dem!
Svarar mer än gärna på era funderingar och tankar :)

Pernilla:
”Hur la du upp din träning i början? 
Hur tungt körde du?
Vilka övningar körde du?”

image
It’s me and my SELF
Top – Reebok
Shorts – IMSO

Jag har tränat hela mitt liv! Växt upp i Nyköping som fotbollsbrud från 8 års ålder. Då intresserade jag mig mest för lagsport. För mig var det viktigt att kunna vinna eller försvinna. Att tävla var det bästa jag visste.. eller snarare känslan av att VINNA, haha!

När jag blev lite äldre och började intressera mig för modellandet blev jag mer och mer intresserad av träning som gick ut på att forma min kropp, att ha ett mål med mitt yttre. Jag lämnade sakta men säkert fotbollen samtidigt som jag tog ett kliv in i modellbranshen. Många tror att styrketräning inte är lika varierat och spännande som lagsport, och då har man verkligen fått något om bakfoten!

Sedan jag började gymma har träningen verkligen blivit roligare och roligare. Jag valde att utbilda mig till Personlig Tränare i samband med att jag började blogga om hälsa, träning och min livsstil här på Metro Mode.

När man sedan lägger upp sin egen träningsplan och har sig själv som PT-kund blir plötsligt träningen något ”skapande”. Att sedan kunna dela med mig av min kunskap till er är bara rent nöje!!

För er som är intresserade av Personlig träning, kost- eller träningsschema så hittar ni mig —> HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Är en tjej som är väldigt rädd för kolhydrater men får inte dem resultaten jag vill efter minst 5 gympass i veckan samt 4 dagars morgon cardio.( Pw 1 h )
  Kan de bero på att jag inte äter ris pasta potatis ex ?
  Kramar ! Super blogg !

  Josefine 2014-08-19 10:50:31
  Svara
 • Måste börja med att säga att jag gick in på din blogg för någon månad sedan och är nu helt fast! Sjuk inspiration! Tycker din kropp är riktigt jävla snygg och på ett hälsosamt sätt!
  Får man fråga hur lång du är och vad din vikt är i nuläget?
  Har alltid varit en tjej som bara kört cardio för jag velat droppa i vikt, men är rädd att styrketräning inte gör jag kommer droppa de sista jag vill eller är jag fel ute ? Uppskattar svar ’ tack på förhand
  Kramar!

  Josefine 2014-07-27 18:09:02
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Tjaa Jossan!
   Massa tack verkligen! Det gör mig glad :)
   Jag är 173cm. Har slutar väga mig men jag brukar ligga mellan 55-57 kg. Beroende på om jag är under deff period eller inte.
   Cardio är absolut en del av processen om du vill droppa i vikt men att utesluta styrketräningen är ingen bra idé. Det bästa är en kombination av båda samt en strikt kost. Kosten är prio 1 när det handlar om viktnedgång om du frågar mig!! :)
   Kram

   Josefine Forsberg 2014-07-30 09:14:02
   Svara
 • Hej! :D jag har sen några månader tillbaka börjat med gymträning, just för att få en starkare kropp men också snyggare och bli lite mer nöjd, du förstår nog vad jag menar. Vad är dina bästa tips till att hålla uppe motivationen? vilka övningar gjorde du i just början? jag går på många gruppass men det kan ofta bli för svåra övningar. Om jag haft tillräckligt med pengar hade jag nog hellre gått till en pt. Har du några tips för mig? hur gjorde du i början? tell me everything. :)

  Tessan 2014-07-26 17:38:25
  Svara
  • Svar på Tessans kommentar.

   Hej Tessan!
   Härligt att du kommit igång :) i början körde jag mycket Cardio för att jag hade som mål att droppa i vikt på den tiden. Dessutom hade jag inte tillräckligt bra koll på hur jag skulle lägga upp min gymträning, så jag började gå hos en pt, mest för att få scheman att följa samt hjälp med utförandet av övningarna. Det är en bra bas till en början. Då vet man att man gör RÄTT och det är det allra viktigaste. Jag rekommenderar dig att hålla styrkepassen okomplicerade och fokusera på tunga basövningar. Många tycker att träningen blir ett ”projekt” då de kör alldeles för komplicerade övningar. Försök även hitta en kompis att träna med. Gör det till ett sätt att umgås. Träna ihop, laga mat ihop, hitta ett sätt som får dig att tycka om den typen av livsstil. :)

   Josefine Forsberg 2014-07-26 18:35:07
   Svara
 • Hej! Vart gick du din personliga tränar utbildning? :)

  Frida Lundgren 2014-07-23 20:12:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!