Josefine Forsberg

TRÄNA MED MIG!

image
image
image

image

image

image

image

Behind the scenesCasall

Hade en grymt rolig plåtning för Casall idag! Jag ska få klä ännu fler förpackningar i butikerna! Denna gång är det träningsredskap i fokus :)
_________________________________________________________________________________________________

Vet ni vad! Jag har massa roliga grejer på gång nu!

ÄNTLIGEN! FREDAG DEN 29:ONDE SKA DU, JAG OCH ALLA TRÄNINGSGLADA NISSAR TRÄNA IHOP!! :D 

Jag kommer nämligen hålla ett litet träningsevent den 29:onde Augusti 17.30 – 18.30 på Metro Polis Gym här i Stockholm.
Har länge velat gjort detta för jag vill så gärna träffa er läsare, så jag hoppas verkligen att ni har fredagen fri för lite svett och tårar med mig, haha! :)
_________________________________________________________________________________________________

Allt ni behöver göra är att:

O.S.A till [email protected] & Tacka JA på facebook eventet —-> HÄR

☆ Time To Wow ☆ Casall Sculpture Army ☆

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! Jag har en fråga tar du tabletter för att bli smal? Om du inte gör det är det bra för just dem som har svårt att gå ner i vikt om man ser det långsiktigt är det en fördel eller en nackdel om vi ska tänka på framtiden? Om du kör på det kan du rekommendera det eller?
  Kram Walencia <3

  walencia 2014-10-26 09:13:41
  Svara
 • Hej!
  Jag har en fråga tar du tabletter för att bli smal?
  Om du inte gör det är det bra för just dem som har svårt att gå ner i vikt om man ser det långsiktigt är det en fördel eller en nackdel om vi ska tänka på framtiden?
  Om du kör på det kan du rekommendera det eller?
  Kram Walencia

  walencia 2014-10-26 09:10:58
  Svara
  • Svar på walencias kommentar.

   Hej Walencia! Nej det gör jag inte, och det är verkligen inget jag rekommenderar oavsett om du är överviktig eller inte. Det finns fettförbrännare som hjälper till processen lite men det kräver fortfarande lika hårt slit från din sida. Det är bara en bonus utöver det vanliga :) ska man uppnå bra resultat krävs det hårt slit och disciplin! Kram

   Josefine Forsberg 2014-10-26 10:29:09
   Svara
 • Jag måste bara säga att herregud vad snyggt hår du har! Älskar din hårfärg. Du klär verkligen i den!! Blir själv väldigt sugen på att färga mörkt, kör du någon speciell färg? :) kram

  Sofia 2014-08-21 22:58:43
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Meeen Tack så jättemycket! :) jag färgar ibland hos bobby, ibland hos Rapunzel och när jag inte hinner boka tid händer det till och med att jag gör det själv hemma, men oavsett vad väljer jag alltid en toning som är så mörk som möjligt utan att den klassas som svart. Då slipper man blå skiftningar som man ibland ser skymtningar av i svart hårfärg! :) Lycka till! Kram kram

   Josefine Forsberg 2014-08-22 00:19:40
   Svara
 • Är en tjej som är väldigt rädd för kolhydrater men får inte dem resultaten jag vill efter minst 5 gympass i veckan samt 4 dagars morgon cardio.( Pw 1 h )
  Kan de bero på att jag inte äter ris pasta potatis ex ?
  Kramar ! Super blogg !

  josefine 2014-08-20 17:29:06
  Svara
  • Svar på josefines kommentar.

   Hej! Tackar för det :) :)
   Nej det behöver verkligen inte vara anledningen. Jag äter själv inte ris, pasta, potatis osv i min baskost. Kanske behöver du göra några ändringar i styrketräningen? Det är svårt för mig att veta vad det är på rak arm med tanke på att jag varken vet dina mål, hur du tränar eller vad äter i dagsläget. Jag hjälper dig gärna men skriv då till min mail så diskuterar vi vidare där :) [email protected]
   Kramar Josefine

   Josefine Forsberg 2014-08-21 14:11:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!