Josefine Forsberg

Bra avslut på sommaren

image

image

10447542_10152648019089631_1106166460445538850_nimage

Mjukisgänget♡

Hemma efter en långhelg i skogarna. Därav ingen tekning, men det kan vara lite mysigt ibland (; Vi grillade, fiskade kräftor, dansade en hel natt i ett litet tält som vi knåpat ihop själva, tillsammans med varandra och våran egna DJ el-robbo.
Kunde inte begära mycket mer.
Alla var på plats, musiken, maten och fångsten av kräftor..
fast jag skulle ljuga om jag sa att fångsten var stor.
Icas räkor fick också en plats på bordet.

Nu är jag redo för en ny vecka, den såkallade Modeveckan! ;D Anledningen varför jag nämner det är för att ni kommer kunna skymta bilder på mig och de övriga bloggarna på Stureplans Storbildsskärmar. Haha nog om det!

Veckan bjuder på både träningsplåtningar och en kampanjplåtning som ni kommer få se mer utav senare under veckan! Utöver det ska jag hålla i ett träningsevent på fredag som ALLA får komma på, helt gratis! Vi kommer köra ett riktigt svettigt pass tillsammans och jag hoppas verkligen att så många som möjligt dyker upp! Vi kommer kunna prata mål, och om ni är intresserade av kostplan eller träningsschema kommer ni bara till mig efteråt! :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!