Josefine Forsberg

Känn dig nöjd

image

image

Vi hälsar hej och blottar sommarformen för sista gången. Vad duktiga vi har varit!!

Det här var toppresultatet från allt slit 2014!
Självklart är det inte slut på slitet men någon gång är det dags att inse att formen för sommaren nått sin topp.

Träning och kost för mig är en låååång resa. Det handlar inte om att vara duktig en vecka, och sämre en annan, utan det är sumeringen av veckor, månader, och till och med ÅR av slit.

Jag började styrketräna på allvar för 2 år sedan.
Innan dess körde jag styrketräning utan schema,
valde nyttigare alternativ att äta men hade ingen riktig kostplan.

När jag träffade Alex för nästan 2 år sedan fick jag scheman att följa och då började min resa på riktigt. Jag började intressera mig mer och mer för vad träning innebär och därav valde jag att själv utbilda mig till personlig tränare.

Det är lätt att låta dagarna gå, se sig själv i spegeln varje dag och inte märka resultat förrän man kollar igenom datorn och ser tillbaka på alla träningsbilder. Först då förstår man vad man åstadkommit. Därför tycker jag alla ni som krigat fram den efterlängtade sommarformen stannar upp och ger er själva en klapp på axeln. Känn er nöjda!! :)

Jag tycker själv om att sätta upp kortsiktiga mål. Helst flera st per år för att bli mer motiverad.

I sommar har Ibiza varit största och viktigaste målet. Bilden ni ser ovan är tagen ett par dagar innan resan. Diet- & träningsplanen inför Ibiza satte fart redan i Turkiet i början av sommaren. Det har varit hårt slit och strikt kost denna sommar kan jag lova, så NU äntligen stannar jag upp.. och berömmer mig själv, och bruttan bredvid mig till ett bra, näst intill fantastiskt jobb! :)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Glöm inte att ge plastikkirurgen en klapp på axeln oxå, man kan ju inte se ut som ni gör utan kirurgi. Jag tycker det är viktigt att påpeka det så inte unga tjejer tror att det räcker med träning och kost.

  Mimmi 2014-09-10 19:43:33
  Svara
 • hade varit trevligt att se lite före/efter bilder från dig :) t.ex 2 år sen och nu

  laila 2014-09-05 19:30:55
  Svara
 • Hej Josefin!
  Kan du dela med dig en detaljerad inblick av din diet och träningsplan inför Ibiza?

  Lisa 2014-08-31 22:54:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!