Josefine Forsberg

Concrete Humanity

image

image

image

image

image

image

Concrete Humanity by Oscar Jettman

Wow vilken dag!
Vaknade upp med 1000 krafter.
Började morgonen med att skriva en lååång artikel för
Metro Mode tidningen som kommer släppas redan nästa vecka.
Lagom därefter blev jag hämtad för dagens plåtning som ägde rum i Södertälje.
Solen sken och allt smattrade på väldigt bra.

Jag är så glad som är tillbaka igen efter att ha genomlidit en veckas ögoninflammation.

Inte det roligaste att åka på när man jobbar som modell.
Har fått avboka tre viktiga plåtningar och mycket annat som stått på schemat,
men vad gör det nu när jag är BACK ON TRACK igen!!

..och vet ni vad?

Dagen jag aldrig trodde skulle komma… kommer imorgon!
Häng med mig så får ni se på en crazy trip ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Du har så sjukt fint hår ! Vad använder du för hårfärg ? :)

  Carro 2014-09-07 11:37:29 http://www.nattstad.se/stromcaroline
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej Carro! Tack vad glad jag blir! :)
   Jag använder faktiskt inte någon speciell, väljer alltid den absolut mörkaste toningen av brunt. Mitt hår kan upplevas svart, men anledningen varför jag väljer mörkbrunt istället för svart är för att undvika de lila skiftningarna som svart kan föra med sig. Jag går oftast till Bobby Oduncu och fixar håret, annars är Rapunzel duktiga också! Kram

   Josefine Forsberg 2014-09-07 13:33:32
   Svara
 • Hej Josefine! Har du dragit vinnaren av casalltävlingen? Skulle vara så kul med nya träningsbyxor inför höstens hårda pass :)
  Du är sån inspiration för hälsa och träning!
  Kram!

  Elsa 2014-09-06 18:17:12
  Svara
 • Hur många cardio pass i veckan skulle du rekommendera om man vill droppa ca 10-12 kg med kosten som du äter? :)

  Sara 2014-09-06 15:22:39
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! :) Tack för förfrågan, men det kan jag omöjligt svara på. Jag vet inte hur mycket du väger idag och vad du har för utgångsläge. En person som väger väldigt mycket har exempelvis lättare att gå ner än en person som väger mindre från början, men självklart rekommenderar jag dig att köra så ofta som möjligt. Fokusera framförallt på högintensiv träning, såsom intervaller, tabata, rodd och kombinera det med långdistans då och då. Det skadar inte att aktivera kroppen varje dag. Under mina deffperioder brukat jag starta dagen med 20-30 min cardio det första jag gör, sedan äta frukost och fortsätta dagen som vanligt! Det kanske kan vara något? :) Kram

   Josefine Forsberg 2014-09-07 18:38:48
   Svara
 • Hej så fina bilder!
  Skulle du vara kunna skriva kortfattat vad man ska äta och träna och man vill förlora lite kilo och magen blir lite smalare? Kram Ha en bra fredag!

  rebecca 2014-09-05 06:16:01
  Svara
  • Svar på rebeccas kommentar.

   Hej Rebecca!
   Tack så hemskt mycket :)
   Den frågan är väldigt svår att svara på med tanke på att det är svårt att punktera just ett område. Det är väldigt individuellt VART man blir smalare när man går ner några kilo. Kvinnor tappar oftast runt lår och rumpa medan killar först och främst tappar runt magen. Självklart rekommenderar jag dig att lägga till extra magträning ett flertal gånger i veckan, övningar som ”hängande benlyft” mm. Lika viktigt är det att äta rent och köra mycket cardio. Högt intag protein & grönt tillsammans med BRA fetter såsom avokado, naturella nötter osv.
   När det gäller cardio skulle jag rekommendera mestadels högintensiv träning, såsom trappintervaller, tabata, rodd osv, varvat med långdistans någon gång ibland.
   Jag hjälper dig gärna med scheman om det skulle vara något? Isåfall är det bara att maila mig på [email protected]

   Lycka till!
   Kram Jossan

   Josefine Forsberg 2014-09-06 10:08:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!