Josefine Forsberg

Hit the Headlines

image2

Hemma träning – Time to Wow by Josefine

Glöm inte norpa åt er en Metro Mode tidning påväg till jobbet idag! 
Jag berättar om fördelar och nackdelar kring personlig träning online!


Utdrag från artikeln:

Onlineträning är modernt, populärt och extra användbart för de personer som har svårigheter att ta sig till gymmet. Personlig träning online betyder att du har en egen personlig tränare som skriver en plan, utifrån din förfrågan och dina behov, för att hjälpa dig uppnå dina resultat. Det vanligaste är att få ett träningsprogram och/eller kostschema under en period på några veckor och under denna tid sker all kontakt och feedback via nätet.

Viktiga egenskaper hos en PT är att kunna motivera, inspirera samt att de har kunskap de kan lära ut. När man väljer att träna online gäller det därför att vara extra försiktig samt göra sin hemläxa lite bättre innan man väljer att påbörja sam­arbetet.

Ska man lita på inne­hållet? Kommer det vara bra för mig och min kropp?

– Ställ de frågor du vill veta, var uppriktig och ärlig. Sedan finns det bara en utväg, och det är att testa! Man ska alltid gå på rekommendationer från personer som kan. Kolla gärna upp källkritik, bakgrund, och om denna person har haft nöjda kunder, säger Alexander Shirpey, personlig tränare.

Det är viktigt att inse att man köper en tjänst och att man därför förväntar sig få resultat för pengarna. Den tid man väljer att investera på att hitta rätt tränare innan man startar har man igen efteråt i både tid, pengar och framförallt hälsa. Vad ska man tänka på när man till slut hittat sin PT?

– När du söker en PT vill du ha ett så utförligt och tydligt program som ­möjligt, säger Shirpey. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!