Josefine Forsberg

All in for Casall

image

image

image

image
Outfit- Casall
(Måste nämna att det är min ben som klär förpackningen, hehe!)

Bilderna är tagna förra veckan, när solen lyste och immunförsvaret var på topp.

Mina senaste två veckor har jag gått igenom nackdrag, ögoninflammation och förkylning som äntligen börjar arta sig. Får se vad som händer härnäst eller om jag faktiskt kan ha turen på min sida och bli frisk! Hoppas :)

Jag vill ha några dagar på mig att träna hårt innan jag åker till Grekland för bikiniplåtning i slutet på månaden. (Längtar!!)
image
Nu ska jag och mannen ha myskväll!
Han har ordnat smält bars med hallon, frukt som man kan doppa i tre olika kvargsorter och till sist proteinchips som finns att köpa på Gymgrossisten :)

Filmtips: 10 000 timmar ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Josefine! Vem blev vinnaren av casallkittet? :) tack för härlig inspiration! <3

  Sara 2014-09-17 10:00:05
  Svara
 • Hej Josefine!
  Jag har funderat på att ta en PT utbildning bland annat för att jag haft problem med vissa muskler och blivit rekommenderad av sjukgymnaster & andra pt’s att ta en utbildning & lära mig mer om kroppen osv.. Tycker för övrigt det är jättekul att jobba med människor och jag älskar att kunna peppa folk och hjälpa dem så det känns som någonting jag absolut kan tänka mig att jobba med. De man blir osäker på är ju såklart jobben. Hur det marknaden ut i Sverige tycker du? Är det många som måste frilansa? Klarar man att försörja sig på bara det?
  Tänkte även fråga om du vet några bra pt utbildningar utomlands? Kram.

  Alice 2014-09-16 22:16:10
  Svara
 • Hej Josefine! Tack för en bra blogg och du har inspirerat mig att börja träna efter att jag födde min dotter Alexia för ett år sedan. Jag har även fått inspiration från mina favoritbloggar att starta en egen. Kika gärna in på www.modevarlden.se där du hittar massor av inspiration inom mode och inredning! Kram Johanna

  Johanna 2014-09-16 20:13:07 http://www.modevarlden.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!