Josefine Forsberg

I’m back

image

Jag säger ett skamset godmorgon för min otroligt dåliga uppdatering på senare tid, men jag har för ovanlighetens skull inte mått bra alls om jag ska vara ärlig. Har åkt på den ena sjukdomen efter den andra, men nu känner jag att jag är på bättringsvägen, äntligen!

Igår var jag och spraytanade mig hos Klara the Tanning Queen, känner mig 10 ggr fräschare direkt. Perfekt uppvaknande efter att ha varit en blek liten sjukling allt för länge nu, haha! Vill ni också spraytana er så hittar ni henne HÄR

image

Idag ska jag beta av sista plåtningen på Sportamore för veckan, för imorgon flyger jag hit!!

Yeeees! ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!