Josefine Forsberg

My hero – Olympus

IMG_3716olympusIMG_3726
Många frågar vad jag använder för kamera,  så nu tänkte jag dela med mig utav det en gång för alla!

När jag reser och dokumenterar min vardag använder jag Olympus – Pen Lite som ni kan hitta HÄR
Den är sjukt smidig och lättsam, vilket jag tycker är bra eftersom jag är ganska spontan av mig.

Den fångar upp färger och skärpa vilket jag prioriterar högt. Perfekt vardagskamera!!

Nu ska jag på plåtning.. utomhus.. i kylan!
Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag saknar värmen redan, haha!

Take care <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du är verkligen jättevacker. Jag har kollat igenom din blogg i över en timme nu. Din ögonfärg är helt fantastisk, är det Linser eller dina egna? Hur gammal är du? Och hur och när började du plåta. Hur kom det sig att du började plåta. Du passar perfekt som modell och förstår varför du plåtar så ofta. Kram

  Anonym 2014-10-09 19:59:57
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej tjejen! För jag antar att du är av det kvinnliga könet :D blir jätteglad av ditt meddelande! Ja det är min egna ögonfärg. Jag år egentligen ljusbrun i håret men gillar starka kontraster så jag valde att färga mörkt med syfte att ögonen skulle framhävas mer :) jag är 20 år gammal och har plåtat sedan jag var 16! I och med flytten till Stockholm har jag kunnat satsa på modellyrket mer och mer! :) Ha en fin dag! Kram Josefine

   Josefine Forsberg 2014-10-10 09:38:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!