Josefine Forsberg

Träna med en vän

OLYMPUS DIGITAL CAMERAimage

image

image
Godmorgon alla glada! 

Idag vill jag tipsa er om en av de största motivationerna inom träningen, nämligen att hitta en träningskompis!
Här visar jag jag och SENDI SKOPLJAK tre varianter på olika magövningar som man kan göra tillsammans.
Jag tycker personligen att träna är ett sätt att umgås, samtidigt som man kan kontrollera varandras teknik och hjälpa till de där sista settet man oftast inte klarar av när man tränar själv.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Fin blogg du har! Jag måste fråga vart du hittat träningskläderna du har på dig i detta inlägg?! Har fastnat för gult!! Super snyggt verkligen :)

  Emma 2014-11-03 14:21:48 http://www.emmaslivsstil.blogg.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!

   Tack så jättemycket! Sporttoppen är från Reebook, och shortsen är från IMSO.com :) Jag älskar också gult!

   Josefine Forsberg 2014-11-03 19:50:24
   Svara
 • Hej!
  Älskar din blog och du har verkligen min drömkropp, grym inspiration!
  Jag undrar om du har något tips på en mättande och nyttig frukost för någon som inte gillar ägg!
  Nu äter jag mest havregrynsgröt och knäckebröd med avocado och kalkon, är det en dålig frukost?
  Hur äter du? :)

  Anna 2014-10-09 23:35:07
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!

   Vad kul att höra, tusen tack för det :)
   Nej det är absolut ingen dålig frukost! Allt beror på vad du har för mål och vilken uppladdning du behöver för dagen. Havregrynsgröt med bär är en perfekt frukost för någon som behöver en rejäl uppladdning för dagen. Annars skulle jag ge dig fria händer att välja fritt mellan ett mål innehållande kött/fisk/fågel + grönt + bra fetter såsom naturella nötter eller avokado. Detta är inte en typisk ”Frukost” men jag ser det snarare som ett ”Mål” och då kvittar det vilken tid det är på dagen :) men för folk som vill ha en typisk frukostmåltid tkr jag du äter bra. Se bara till att brödalternativet är ett nyttigt alternativ. Finns även proteinbröd som man kan välja :) Ha en fin dag! Kram Josefine

   Josefine Forsberg 2014-10-10 09:46:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!