Josefine Forsberg

Smatter smatter smatter

image

I’m Sorry.. glömde kameran på gårdagens plåtning så det enda jag har att erbjuda är några trötta mobilbilder :/

Plåtningen var bra annorlunda gentemot vad jag är van vid. Vi plåtade nämligen upp arbetskläder för märket ”Texstar”.
Att stå rakt upp och ner gömd i stora kläder kändes riktigt konstigt, fast på ett bra sätt :)

Att inte behöva jobba med kroppen eller posera med ansiktet var såklart hur skönt som helst, samtidigt som jag inte ser samma utmaning i att fotas på det sättet. Förstå mig rätt men jag gillar plåtningar som utmanar mig där jag får jobba med kropp och ansikte samtidigt som jag får chansen att visa vad jag åstadkommit. Då syftar jag på både i  modellerfarenhet där jag hela tiden strävar efter att utvecklas men också resultatet av allt slit på gymmet.

Så idag har jag kommit fram till att alla morgnar utan frukost och alla ”sista kämpiga timmar” är definitivt värt det.
Det väcker en motivation och kämpaglöd inom mig som får mig att vilja bli bättre!

Jag har hittat min grej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!