Josefine Forsberg

The winner is….

image
Vinnaren av gårdagens Halloween-tävling går till @Amandaemiliia från Öckerö!!
Här kommer hennes förklaring till varför hon skulle vinna:

Halloween är definitivt den bästa högtiden! Jag har alltid älskat att klä ut mig, sminka mig samt skrämmas. Genom åren har många utklädnader fått utsmycka mig och många olika karaktärer har spelats. Jag älskar att få vara kreativ och halloween är Den högtid då det inte finns några gräver. Detta året är det dags för en otrolig halloweenfest vilket dessutom äger rum på min födelsedag (på 00-slaget)!! Jag vill vinna för att jag vill att detta året skall bli ett oförglömligt halloween år med det fetaste pyntet, snyggaste dräkterna och bästa sminket, precis det som partykungen kan erbjuda! Jag vill kunna låta min kreativitet flöda extra mycket vilket jag kan göra med den rätta rekvisitan!! Tack på förhand och happy halloween

Jag valde Amanda för att hon har en sjukt positiv inställning till Halloween, vilket jag älskar!
Dessutom fyller bruttan år på själva dagen och då tycker jag att man ska vara
VÄRST men BÄST utklädd av alla på födelesdags-halloween-festen!

Hoppas du får en oförglömlig kväll Amanda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hejhej tycker du är så sjuktbra, och är galet snygg bästa modellen. Kanske lite för jag ser dig själv som mig. Allså jag brukar få kommentarer att vi är lika, om de kommer upp nån bild på min insta ba ”oj vad lika” ha en bra dag:)

  Linn 2014-10-27 08:01:54
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn!
   Ne är det så, vad roligt!
   Nu vill jag såklart se en bild på dig ;D

   Ha en fin dag du med, och tack för de fina komplimangerna :)

   Josefine Forsberg 2014-10-27 09:13:07
   Svara
 • Wow!!! Detta var inte väntat men Gud va roligt!!! Hur kan jag ta del av priset? Tack åter en gång!!! Åh vad kul :D

  Amanda 2014-10-26 21:01:35
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Det var givet Amanda 😘 Skriv din mail här så återkommer jag så snart som möjligt med presentkortet! Kram kram

   Josefine Forsberg 2014-10-26 22:45:48
   Svara
 • Hej hej!
  Super bra blogg, du är en riktig inspiration!
  Har en fråga jag funderat över, hur fungerar dina ”cheat days”?`
  Finns det några förbränningsfördelar med en sådan dag eller är det bara för att unna sig? Vad är syftet?
  Hur mycket äter du en sån dag?
  Skulle vara intressant och läsa om du kunde göra ett inlägg om det :)
  Tack!

  Anna 2014-10-26 21:00:06
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Tusen tack för det :)
   Det är till största dels för att unna mig, men också för att jag ska klara av att hålla den höga disciplinen jag gör i vardagarna. Jag ser det som en belöning efter allt slit. En motivation som får mig att vilja fortsätta. Ätardagarna är oftast totalt spårade. Glass, godis, bakelser osv.. det får mig att längta tillbaka till kycklingen dagen efter, haha! Ja precis Det är också bra att chocka kroppen då förbränningen sätter igång och kroppen inte vänjer sig vid samma näring. Sedan är det såklart olika beroende på vad man är i för period. Under deffen pågår inte dessa ätardagar alls :) jag kan absolut göra ett inlägg om en cheatday snart nog. Kram kram

   Josefine Forsberg 2014-10-26 22:44:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!