Josefine Forsberg

Om jag bara fick äta en grej resten av mitt liv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag har fått förfrågan, vad skulle du äta om du bara fick äta en grej resten av ditt liv?

Ska jag vara ärlig med er? Det är den lättaste frågan någon någonsin skulle kunna ställa!

FRUKOST FRUKOST FRUKOST!

Jag är sååå svag för en riktig frukost. Det får mig att tänka tillbaka på fotbollstiderna i Nyköping när man åt mellis tre gånger om dagen, då pappa sneglade på mig och min bror för att vi dukade fram mellis mitt i natten!

Nu får man samma ögon på sig fast av raka motsatsen..
jag är för nyttig, haha!

Har ni tänkt på hur mycket fokus det är kring mat?
Känns som att det alltid finns något att påpeka.
Antingen är det för nyttigt, eller för onyttigt,
eller för mycket, eller för lite osv osv!

Många där ute tror säkert att jag är helt tokig när det kommer till mat och min hälsosamma livsstil, men helt ärligt så är det faktiskt dem gångerna man sköter sig felfritt som det läggs minst fokus på käket. När matlådorna står klara och det inte är något snack om vad som gäller.

Det är också då jag mår som bäst, även fast deff-perioder har sina jobbiga stunder, så är det samtidigt så lätt att sköta sig när man inte behöver tänka eller planera. Plus att formen blir bättre för varje dag vilket man inte hänger läpp för ;D

Det bästa med disciplin i vardagen är helt klart att helgerna kan bestå av en frukost som denna, med gott samvete! :)

Vad skulle ni äta om ni bara fick välja en grej resten av erat liv? Förutsatt att det inte påverkar eran fysik.
Tänk på att godis kan bli ganska jobbigt i längden ;D  Frukost GÅR INTE att tröttna på…. enligt mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Det ser ut som en hälsosam frukost men det låter lite som att du tycker den är onyttig när du skriver ”med disciplin i vardagen kan man njuta av frukostar som denna på helgen”. Vad äter du till frukost på vardagar?

  Mirri 2014-11-02 23:26:24
  Svara
  • Svar på Mirris kommentar.

   Hej Mirri!

   Ja, för mig är denna frkusten inte den ultimata eftersom jag inte äter kolhydrater eller mejeriprodukter :) men allt beror på vad man har för mål! En frukost på vardagarna ka tex vara 3 ägg, 10 naturella nötter och någon grönsak. Plus ett stort glas vatten som alltid :)

   Josefine Forsberg 2014-11-03 00:35:11
   Svara
 • Håller med Linda, mycket lättare att va nyttig på frukosten än middagen..

  Daniella 2014-11-01 09:12:03
  Svara
 • En annan äter inte frukost, jag skulle välja kött alla dagar i veckan ;)

  Felix 2014-11-01 09:10:11
  Svara
 • Frukost alla gånger. Jag går typ till kylen det första jag gör på morgonen när jag inte ska gå ut med hunden det första jag gör. Har alltid varit morgonpigg och gillar å äta frukost länge. Är bäst på att äta en nyttig frukost dessutom å sämst på att äta nyttigt vid middag (för trött då)! Men i helgen blir det storkok å massa matlådor :-)

  Linnéa 2014-10-31 18:29:15 http://anliso.blogg.se
  Svara
 • Haha, jo, det har ju blivit några rostade mackor med ost o marmelad under tidens lopp när man va ung! ;)

  Anton 2014-10-31 13:55:01
  Svara
  • Svar på Antons kommentar.

   Hahaha! Ja det skulle vara skrämmande och veta hur mpnga rostade mackor vi tryckt i oss genom åren!

   Josefine Forsberg 2014-10-31 17:25:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!