Josefine Forsberg

50% på stans bästa tandblekning

image

Var stolt över ditt leende!!

Många har frågat mig hur jag håller mina tänder så vita,
och nu tänkte jag dela med mig av min lilla hemlighet.
Josefine

Jag använder hemma-tandblekning från Belissas
och nu får ni 50% rabatt om ni nämner ”JOSSAN” i kassan!!

Det bästa med denna är att jag själv bestämmer när jag vill göra det,
samtidigt som jag sparar både tid och pengar på att göra det själv!
Sedan vet jag av egna erfarenheter att den funkar grymt bra, så why not!!

Du hittar den – HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det ser ut som nå sprutliknande på bilden, stämmer det?

  pontus 2014-11-04 14:33:10
  Svara
 • Hej! Vad vacker du är, som alltid! :) jag har undrat ifall du har opererat dina bröst, och isåfall hur har det påverkat din träning? Jag ska operera mig om en månad och är lite orolig hur det kommer att gå med träningen sen.. hatar spinning!

  anni 2014-11-03 18:23:35
  Svara
  • Svar på annis kommentar.

   Hej Anni!
   Du behöver inte vara orolig för operationen! Du kommer behöva ta det lugnt upp till 3 månader. Efter ett halv år brukar de flesta kunna börja träna som vanligt igen :) Det viktigaste under en sådan period är att sköta käket bra, och gärna gå ut på promenader. Aktivera sig så mycket som möjligt :) Det kommer gå bra! :) KRAM

   Josefine Forsberg 2014-11-03 19:53:26
   Svara
 • Har testat den där, riktigt smidigt och bra

  Anonym 2014-11-03 10:44:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!