Josefine Forsberg

GRYM MAGÖVNING

image

Gårdagens pass på PowerClub Gym bestod av 30 min Cardio och 30 min magträning.

Många har frågat mig hur jag tränar min mage så jag tänkte dela med mig av en övning som är riktigt effektiv om man utför den korrekt.

Du ska tänka på att ständigt hålla bålen och INTE svanka.
Se till att ha kontroll hela vägen ut och tillbaka.
Även när du rullat upp helt så släpp ALDRIG trycket i bålen.
Jag brukar kura ihop mig lite som en sköldpadda så det
fortsätter bränna i magen även när jag är i högsta läget :)

Jag kör nästan alltid superset. Denna övningen brukar jag kombinera med Hängande Benlyft och valfri övning för snea magmusklerna, tex TRX.

Nu ska jag kila iväg till Powerclub..igen! Idag står triceps och axlar på schemat.

☆ Kör hårt! ☆

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Josefine! Blir alltid så glad när jag tittar in på din blogg. Den känns så levande på något sätt. Massa glada färger, en snygg pingla osv. Kan du hjälpa mig, om du har några bra tips på sport bh? Blir galen, jag hittar inga sköna eller bekväma! Extra svårt, då man är typ platt men måste ändå ha något som håller. De små liven på plats. Tack för en bra blogg. :) // Med vänlig hälsning årsmodell äldre pingla

  Brunetten 2014-11-08 22:29:37
  Svara
  • Svar på Brunettens kommentar.

   Heeeej Brunetten! :)
   Jag förstår ditt dilemma! Casall har stort utbud när det gäller sportbh:ar. Det finns enkla och mjuka, stabila, pushup och massa olika varianter. Kolla deras hemsida så lär du hitta något :) Lycka till Pinglan!

   Josefine Forsberg 2014-11-09 14:15:52
   Svara
 • Testa det där passet idag, kommer ha sån sjuk träningsverk imorn

  Daniella 2014-11-07 10:34:06
  Svara
 • Hej! Enligt mig har du har drömkroppen! Skulle inte du kunna lägga upp en vecka eller så hur du tränar hur ofta mage vs ben vs armar och cardio osv? Din mage är perfektion! Tack för en sjuk inspirationsblogg! :D kram

  Isabelle 2014-11-06 16:07:04
  Svara
 • Vad och hur ofta kör du cardio under deff? :)

  Sara 2014-11-06 15:57:40
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Under deff kör jag cardio en gång om dagen. Oftast högintensiv träning på morgonen innan frukost :) Det behöver inte vara långa pass. Allt mellan 20-40 minuter är jättebra!

   Josefine Forsberg 2014-11-06 16:47:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!